Veelgestelde vragen over Opleiding en Training

Wanneer mag ik mijn diensten aanbieden?

NeGG werkt met professionals die geregistreerd zijn in het kader van de jeugdwet. Voor het aanbieden van diensten op NeGG is een SKJ-, NIP- of BIG-registratie vereist. NeGG geeft trainingen / trainers die gecertificeerd en/of geaccrediteerd zijn (bijvoorbeeld voor SKJ) een specifiek kenmerk in de zoekresultaten. Het is alleen toegestaan om diensten aan te bieden die relevant zijn voor de jeugdzorg.

Wie controleert de kwaliteit?

NeGG geeft trainingen met een kwaliteitskeurmerk een specifieke aanduiding (blauw vinkje). NeGG controleert het aanbod niet op kwaliteit. De aanbieder van een dienst blijft altijd verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn of haar dienst.

Hoe maak ik een dienst aan?

Stap 1
Registreer je (als je nog geen account hebt) op NeGG via https://negg.nl/registreren. Daar kies je: 'Ik wil mijn professionele kennis aanbieden' en vul je je gegevens in.

Stap 2
Ga na je registratie naar het menu rechtsboven en kies 'Mijn Diensten' en kies voor 'Nieuwe Dienst'. Kies een unieke naam voor je dienst, bijvoorbeeld je eigen naam de naam van je dienst: Peter Janssen - Supervisie.

Stap 3
Maak je dienst compleet, geef een beschrijving, voeg eventueel links toe naar (sociale) media of andere kanalen.

Stap 4
Bepaal je tarief op voorhand (dus telkens hetzelfde) of bepaal dat per aanvraag. Als je het per aanvraag wilt bepalen, geef dan als bedrag '€ 0,00' in. Op je dienst komt dan te staan 'Op Aanvraag'.

Het tarief dat je hier invult, is het tarief dat jij ontvangt. De commissie voor NeGG (in de meeste gevallen 10%) wordt bovenop dit tarief doorberekend aan de klant/opdrachtgever.

Stap 5
Je bent nu klaar!

Hoe wordt de prijs bepaald?

De prijs wordt bepaald door degene die de dienst aanmaakt. NeGG ontvangt 10% over de totaalfactuur voor het tot stand brengen van de boeking en het online en up to date houden van het platform. De prijs die wordt getoond op het platform, is de totaalprijs. Dus geen verrassingen achteraf!

Hoe werkt het boeken?

Via het onderdeel 'Opleiding & Training' op NeGG kun je een boeking plaatsen bij een dienst die je aanspreekt. Je kiest dan een dag en tijdstip en kunt nog aanvullende informatie meesturen.

Op het moment dat er een aanvraag wordt gedaan, ontvangt de opdrachtgever de contactgegevens van de opdrachtnemer en andersom. Zo kunnen jullie makkelijk afstemmen. Als alle afspraken zijn gemaakt, maken jullie de boeking compleet via NeGG en verloopt de facturatie vanzelf.

Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op via info@negg.nl

Hoe verloopt de betaling?

Nadat een boeking door beide partijen is geaccepteerd, wordt er automatisch een factuur opgesteld en per e-mail verstuurd naar de aanvrager. De factuur kan worden voldaan via credit-card of iDeal. Nadat de factuur is voldaan, kan de opdrachtnemer een creditfactuur downloaden via NeGG.

Voor wie is Opleiding en Training?

Opleiding en Training is een onderdeel van NeGG bedoelt om kennis binnen de jeugdzorg makkelijk beschikbaar te maken. Het kan hierbij gaan om specifieke expertise, supervisie, intervisie of een workshop of training.

Iedereen die werkzaam is binnen de (keten van) jeugdzorg mag gebruik maken van NeGG!